11 July 2006

‘Οχι με τα λεφτά μου

Την τελευταία φορά που είχα δει το «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα», η εκπομπή υιοθετώντας όλες τις σχετικές θεωρίες συνομωσίας, εμμέσως υποστήριζε ότι οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου οργανώθηκαν απο την CIA. Μάλιστα.

Χθες βράδυ η ίδια εκπομπή ηρωποιούσε τον Ούγκο Τσάβεζ, (τον Παπανδρέου της Βενεζουέλας) που έχει βάλει την χώρα του σε πορεία πίσω ολοταχώς. Μάθαμε μάλιστα ότι οι Αμερικάνοι σχεδιάζουν να τον δολοφονήσουν, αφού το πρότεινε λέει ο Πατ Ρόμπερτσον (ένας fundamelist christian κλόουν που κανείς δεν του δίνει σημασία στις Η.Π.Α.)

Ο Κούλογλου βέβαια είναι προφανώς ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει, είναι ακόμα ελεύθερος να ρεζιλεύεται διαλαλώντας τις θεωρίες συνομωσίας του. Άλλα είναι απαράδεκτο με χρήματα δικά μου και του κάθε Έλληνα φορολογούμενου να προβάλλει η κρατική τηλεόραση σαν σοβαρό ρεπορτάζ τέτοια λαϊκίστικα σκουπίδια που θα θρέψουν τις νέες γενιές αποχαυνωμένων αριστεριστών.

4 comments:

Λύσιππος said...

Οχι και Παπαντρέας ο Chavez. Δεν τον βλέπουμε τον τελευταίο παρέα με αεροσυνοδούς, όλο με γενειοφόρους γιλεκάκιες τύπου Fidel κάνει παρέα!

THANTALOS said...

περιόρισε λιγο την εκθεσή σου στα αμερικάνικα media , το δικτυο σου δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεσαι απο πολλές πηγές...

Στέφανος Αθανασιάδης said...

to Lysippos:
hehe, funny

to Thantalos:
Pes mou tora oti simfonis ke me ton Kouloglou oti tis epithesis tis 11is Septemvriou tis organose i CIA ('i i evreoi?).

Prosopika eho poli exposure ke se ellinika ke se amerikanika (both liberal and conservative) media.
How about u?

S G said...

ελα ανθρωπε μου, διαβασε καμμια ελευθεροτυπια ή καμμια αυριανη να σου ανοιξουν τα ματια!! τι χρειαζεται η επαληθευση στοιχειων, τι χρειαζεται να εχεις ρεπορτερ σε καθε γωνια του κοσμου, τι χρειαζεται να εχεις το πιο διαφανες συστημα χρηματοδοτησης της εφημεριδας?
εδω εχουμε σου λεμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ!

ΥΓ κριμα για τον Κουλογλου, καποτε ειχα δει ενα καλο ρεπορταζ του για τα ελληνικα καναλια και τις απατες του. αλλα απο τοτε ο τυπος μονο με κακεκτυπα παμφλεταριων συνωμοσιολογικων ρεπορταζ φαινεται να κανει...